SHARE
Dy ushtarë janë lënduar me armë zjarri në Kazermën e Tetovës. Sot rreth orës 10:15 minuta, në Repartin e Kirurgjisë janë pranuar dy ushtarë të ARM-së, Mirosllav Jovanovski – i lindur në vitin 1991 nga fshati Saraçinë, i cili menjëherë është futur në sallën e operacionit, dhe Veli Shabani – i lindur në vitin 1881 nga Shkupi, i cili për shkak të lëndimeve serioze, si rast urgjent, është dërguar në Klinikat e Shkupit.
Incidenti ka ndodhur në kazermën e Tetovës, derisa lëndimet janë shkaktuar me armë zjarri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here