SHARE

Ka shumë produkte për kujdesin dhe rritjen e flokëve, por ata janë shumë të shtrenjta dhe nuk japin efekte shumë pozitive.

Nisur nga kjo arsye, janë të shumtë edhe produktet natyrore që ideohen, testohen dhe provojnë efekt të zbuluar nga njerëz të rëndomë, ose të lëmisë. Një produkt i tillë ka bërë “zhurmë” të madhe këto ditë.

Është një recetë e rij për rritjen e flokëve.

½ gotë birrë
½ banane
Një lugë gjelle mjaltë organik
Një e verdhë veze

Vendosni të gjithë përbërësit në një enë dhe përziejini ato mirë.

Më pas atë maskë shpërndajeni në vendet e “prekura”, pra me më p akë flokë në kokën tuaj. Ky përbërës shpërndahet me dorë, duke i bërë një masazh të lehtë. Nëse përzierja fillon të depërtojë në lëkurë, ju do të ndjeni një ngrohtësi të lehtë dhe kjo vërteton efektin e maskës. Vendoseni këtë recetë në kokën tuaj një herë në 7 ditë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here