SHARE

Gjali vuan nga disa semundje dhe eshte ne gjendje te veshtire kurse burrin e kam te operuar dhe une si nje Nene dhe grua qe jam ne gjendje te veshtire ekonomike dhe financiare nuk kam mundesi se si te kujdesem per burrin dhe gjalin prandaj nga ju njerez human dhe bemires kerkoj qe te me ndihmoni financiarisht per ata qe ndodhen ne Maqedoni mund te me ndihmojn nepermjet xhirrollogarise 200003217588253 Stopanska Banka kurse per ata qe ndodhen jasht shtetit mundet te me telefonojn 078 730 999

Po gjali n fillim kur lindi kishte problem me frymmarjen pastaj n shkup na than se ka problem me zemern tash duhet ta cojm n kontroll per zemern dhe gjithashtu na than se ka problem edhe me gjendren tiroide dhe po nuk pranoi terapi do mbetet me the meta po nuk kam me cka e dergoj se edhe burin e kam t operuam a jetojm me qira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here