SHARE

Tash kur koha është ftohur, shumë qytetarë që jetojnë me social nuk kanë kushte për blerje të një xhakete me të trash për të mos ndjerë të ftohtit e dimrit.

Në Turqi dhe Bullgari, njerëzit kanë ndërmarrë një veprim human duke vendosur xhaketa dhe xhupa nëpër pemë për të pastrehët dhe ata me kushte të rënda ekonomike.

Ky veprim humanitar ka filluar të bëhet edhe në Kosovë, përkatësisht në qytetin e Ferizajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here