SHARE

Sot në Prizren me ftesë të Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi morri pjesë në ceremoninë e përurimit të shtatoreve të tre prijësve të  Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, Ymer Prizreni, Abdyl Frashëri dhe Sylejman Vokshi.

Në ceremoninë e përurimit, e cila u mbajt në hapësirat e Kompleksit Monumental të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, morrën pjesë përfaqësuesit më të lartë shtetëror të Kosovës dhe Shqipërisë.

Me këtë rast Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaci  takoi dhe zhvilloi bisedë me krerërt shtetëror të Shqipërisë dhe Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here