SHARE

Nga të gjitha vizitat që ju bën familjës Legjendare për nder të festës së Flamurit,,zgjodha t’a përgëzoj vizitën e Sokol Pogës,njëri nga përsonalitetet e strukturave të larta të shtetit shqiptar dhe ish UÇK-ës.
Sokol Poga ishte bashkëveprimtar dhe bashkëluftetar i Legjendarit,Adem Jasharit, Abedin Rexhës-Sandokanit ,Fehmi Lladrovcit e shumë Heronjëve tjerë të Kombit!
Sokol Poga, si atëherë kur ishte përkrah shokëve ,edhe paslufta e gjën përkrah familjëve të shokëve të tij ,të rënë,në altarin e lirisë!
Është emocionale sepse për çdo herë dhe jo rrallë vizitave të Sokolit,të Jasharajt e thrret Ademin e vogël,e ul në prehrin e tij dhe çmallet duke e thirr emrin e tij dhe duke i thënë :Adem..ti je gjaku i shokut tim, Ademit që sakrifica e tij dhe e familjës , bëri të përkulën shumë kombe tjera, të cilat ja duan të mirën vendit tonë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here