SHARE

Sipas Entit Hidrometeorologjik të Maqedonisë gjatë mëngjesit të sotëm më ftohët ka qenë në Berovë…

Sipas Entit Hidrometeorologjik të Maqedonisë gjatë mëngjesit të sotëm më ftohët ka qenë në Berovë ku janë shënuar temperatura deri në -11 gradë celsius, ndërsa temperatura maksimale janë shënuar në Dojran me zero gradë celsius.
Nga EHM gjithashtu njoftojnë se temperatura të ulëta janë shënuar edhe në Llazarapole -10 gradë celsius, në Mavrovë -9, në Shkup (Petrovec) -8, në Kriva Pallankë dhe Krushevë -7, në Tetovë, Strumicë, Dibër dhe Shkup -6.
Në Kodrën e Diellit trashësia e borës deri në orën shtatë të mëngjesit ka arritur 14 centimetra, ndërsa në Krushevë nëntë centimetra dhe Mavrovë tetë centimetra.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here