SHARE

“Dija nuk njeh stine”, organizuar nga FLUENT,eshte ne intervalin nga ora 12:00 deri ne 15:15, ne ditet: E MARTE, E ENJTE dhe e SHTUNE! (12:00 – 13:30, kursi i gjuhes angleze dhe 13:45-15:15, psikologji, motivacion, lojra konstruktive, komunikim, matematike ). Me deshiren per arritje sa me te medha dhe vijueshmeri te rregullr,

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here