SHARE

Ishte deklarata e forte per Halil Kastratin pasi që Halili ka vendosur se bashku me stafin e tij qe mos te pranojne asnjeher ndihma nga fondacionet e jashtme.

Kurse nga ana tjeter Erdogan ka shprehur deshiren qe te ndihmoje sebashku me organizatat e tij popullin shqipetare dhe shoqaten jetimat e ballkanit.

“Po të na kërkojë 1 milion dollarë në muajt do tia jap sepse këta persona i duhen popullit”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here