Rajon

Home Lajme Rajon
- Advertisement -

LAJME

BOTA

Krejtë shqiptarët nëpër botë..

Pavarësisht regjistrimeve zyrtare të popullsisë që bëhen në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, asnjëherë nuk dihet sa shqiptarë ka në botë për shkak të shpërnguljeve...